ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4866161981
Kuştepe Mevki Cizre / Şırnak
Vizyon
ViZYONUMUZ (NE OLMAK iSTiYORUZ) Okulumuz; teknolojiyi kullanan, çağdaş eğitim veren, mesleki teknik eğitimde hep önde olan, bölgemizin kalifiye ve ara eleman ihtiyacına cevap verebilecek düzeyde elemanların yetiştiği aynı zamanda yüksek öğretim kurumlarına yönlendirilip oradan da kaliteli elemanların yetiştiği bir eğitim kurumu olmayı hedeflemektedir. BiZ iSTiYORUZ Ki! Teknolojik gelişmeleri takip eden ögrenciler ile, tüketen değil, üreten bir toplum oluşsun. BiZ iSTiYORUZ Ki! Okulumuzda çalışan herkes kendinden emin olarak çalışsın.
Misyon
MiSYONUMUZ (NEDEN VARIZ) Türk Milli Egitimi´nin Temel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda yetişen; çağdaş düşünebilen, sorgulayabilen, Atatürk ilke ve inkılaplarını bilen, üreten, araştıran, mesleki teknik eğitim alanında ülkenin istediği normlarda disiplinli, sanatsever, sportmen ve insanlığa hizmet eden bireyler yetiştirmektir. BiZ iNANIYORUZ Ki! Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. BiZ iNANIYORUZ Ki! Desteklenmeyen başarı kalıcı değildir. BiZ iNANIYORUZ Ki! Okulmuzda hem öğretmenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine varsın. BiZ iNANIYORUZ Ki! Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. BiZ iNANIYORUZ Ki! Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır. BiZ iNANIYORUZ Ki! Farklıyız, yetenekli, üretken, enerjik ve coşkuluyuz. Çünkü biz bir ekibiz.
Rehber Öğretmen :
Derslik :21<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tekli
Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Lojman
1 - Okul lojmanımız 5 katlı olup 10 daire bulunmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon şeklindedir.
Ulaşım
Okula İlçe içerisinden ulaşım, mesafe yakın olduğu için yürüyerek yapılabilmektedir.
Cudi mah.susam sk. No:36 Cizre - Şırnak
Okulumuz Cizre İlçesinde ve İl merkezine 50 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu